top of page

Végeláthatatlan to do lista az életed és folyamatos időnyomásban vagy?
Jó helyen jársz!

Úgy érzed, a teljesítményed adja a létjogosultságod, a hasznos teendőid pedig az értékességed fokmérői? Akkor üdv a klubban, amelynek évtizedekig voltam VIP tagja.

 

Amióta az eszemet tudom, hittem: akkor vagyok szerethető és elfogadható, ha mindent a tőlem telhető legjobban csinálok. Ez a tudat kísért végig az iskolás éveimen, majd a munkaerőpiacra lépve, sőt, még a vállalkozásom első éveiben is. 10-12 órás munkanapok, újabb és újabb magam elé állított kihívások, ...nem vagyok elég jó, hiány, elégedetlenség, kimerültség... 2020 tavasza jelentette a fordulópontot számomra: három hetes álmatlanság adta egyértelműen a tudtomra, hogy nem fenntartható már tovább az a működés, ami idáig elhozott.

Istók Niki - Leszámolás a teljesítménykényszerrel workshop

Négy év tapasztalata 3,5 órában

A személyes kiutam a teljesítménykényszerből egy áprilisi napon kezdődött, és lépésről lépésre jutottam el oda tavaly májusban, hogy heti négy napra csökkentettem a munkaidőm. Jelenleg maximum 20-25 órában dolgozom, és már jó ideje nem a feladatok, hanem a szabadnapok, illetve a számomra fontos, kikapcsoló-feltöltő programok kerülnek be először a naptáramba. Az út során újrakapcsolódtam önmagammal, megismertem a szükségleteimet és a határaimat – és belső hajcsárból a legfőbb, figyelmes és megengedő támogatómmá váltam.

 

És már tudom, hogy ez a változás bárki számára elérhető!

 

Az elmúlt négy évben több tucat olyan ügyféllel dolgoztam együtt coachingban, akik hozzám hasonlóan évtizedekig működtek teljesítményfókuszban, feladatokat halmozva, magukat a végletekig kizsigerelve, majd a szemem előtt írták át a nyomasztó belső programjukat – megfelelő lépésekkel és eszközökkel, valamint kitartó és következetes önmunkával, mégpedig véglegesen.

 

Most eljött az idő, hogy átadjam mindannak a tudásnak és tapasztalatnak az esszenciáját, amit a saját utamon és az ügyfeleimet kísérve gyűjtöttem, egy 3,5 órás workshop formájában.

AEnB2Uop6TPHiP5ekBrVfQm0rTzI0rBHRkhLw4adaUOBGv-zIdZLKXpc_-FIy0sx4iVbYQ2euBlqx1m1VhcYqeBSj6

A Leszámolás a teljesítménykényszerrel  workshop
Rólad és Neked szól!

Szándékom, hogy idő- és költséghatékony módon segítsek Neked a könnyed élet felfedezésében, ezért állítottam össze a Leszámolás a teljesítménykényszerrel című workshopot. A program Neked szól, ha szeretnéd megérteni a túlvállalásod és maximalizmusod mögött húzódó mozgatórugókat, és kész vagy beépíteni az életedbe azokat a hatékony eszközöket, amelyekkel lépésről lépésre haladhatsz a tartós változás felé.

 

Az interaktív workshopon lényegre törően adom át azt az elméleti hátteret, ami lámpást gyújt a teljesítménykényszer nyomasztó sötétjében, és azokat az eszközöket, amelyek egységnyi idő alatt a leglátványosabb eredményeket hozzák.

Közösen tesszük meg az első lépést

A közösen eltöltött 3,5 órában a főszerep az egyéni munkán és egymás kölcsönös inspirálásán, valamint támogatásán lesz.

01

A maximálisan biztonságos légkörben zajló ismerkedést követően vezetett gyakorlat segítségével tárjuk fel a teljesítményfókuszú működésed gyökereit, amelyek eddig nem engedtek kilépni a túlvállalásból.

02

Majd megmutatom Neked a teljesítménykényszer ördögi körének működését, a belső hajcsárod motivációját és a kiskaput, amely azonnal elérhető számodra is.

03

Ezután újabb vezetett gyakorlaton keresztül segítem letisztázni és megerősíteni a változtatáshoz szükséges szándékodat és a nyereséget, amiért garantáltan ki fogsz tartani.

04

Ezt követően átadom Neked azt az eszköztárat, amellyel végérvényesen leszámolhatsz a teljesítménykényszerrel és a külső (vélt vagy valós elvárásoknak való) megfeleléssel

05

Végül pedig összeállítjuk a Te személyes akciótervedet, azzal a konkrét lépéssel, amit másnaptól megteszel, mégpedig olyan Rád szabott stratégiába ágyazva, amely biztosítja a kézzel fogható változást.

A workshopon való munkát munkafüzet támogatja, amit egy ajándék napló is kiegészít, a további lépéseid tudatos kíséreteként.

Több opció, több támogatás

A workshopot 3 különböző csomagban éred el; amennyiben úgy érzed, további kapaszkodókra is szükséged lenne, válaszd az Extra vagy a Pro verziót:

Alap csomag

Workshop munkafüzettel

+ ajándék naplóval

Ára: 22.000 Ft (AAM)

Extra csomag

Workshop munkafüzettel

+ ajándék naplóval

+ tudatos jelenlét hanganyag és szünettár

Ára: 25.500 Ft (AAM)

Pro csomag

Workshop munkafüzettel

+ ajándék naplóval

+ tudatos jelenlét hanganyag és szünettár

+ 50 perces egyéni konzultáció

Ára: 34.000 Ft (AAM)

Megszólított a program?

Mutatom a technikai részleteket:

  • A következő workshop időpontja: 2024.04.17., 18:00 – 21:30 között, két rövid szünettel

  • A workshop helyszíne: Google Meet

  • A workshopra a következő űrlap kitöltésével, vagyis a számlázási adataid, az e-mail címed és a választott csomagod megadásával tudsz jelentkezni: JELENTKEZÉS

  • Az űrlapodat 24 órán belül feldolgozom és e-mailben felveszem Veled a kapcsolatot

  • Helyedet a részvételi díj megfizetésével biztosítod, amiről átutalásos számlát küldök Neked a megadott e-mail címedre (Fontos: számlát kizárólag magánszemély részére tudok kiállítani)

  • Az utalás beérkezését követően (melynek határideje 04.12. éjfél) e-mailben elküldöm Neked a csatlakozáshoz szükséges linket, a munkafüzetet és minden további információt, hogy a lehető legtöbbet tudj kivenni a programból

  • Amennyiben Extra vagy Pro csomagot vásárolsz, a csomagod további tartalmát is e-mailben adom át Neked, és a továbbiakat is ilyen módon egyeztetjük

  • A workshopot minimum 5 fő részvétele esetén tartom meg, maximális létszám: 8 fő

  • Amennyiben a megadott dátumra nem áll össze a minimum létszámú csoport, a részvételi díjat visszatérítem számodra

  • Lemondási feltételek: amennyiben nem tudsz részt venni a programon, kérlek, hogy a hello@istokniki.hu címen jelezd nekem legkésőbb 04.12. éjfélig, és részvételi díjad egészét visszatérítem. Ha lemondásod 04.12. éjfél után érkezik be hozzám, a visszatérítésre már nincs lehetőség. Ezzel kapcsolatos megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!

Maradt még kérdésed? Írd meg nekem itt vagy a hello@istokniki.hu címen és mihamarabb megválaszolom!

Akik már leszámoltak a teljesítménykényszerrel

"A coaching előtt zavartan, bizonytalanul, túlterhelten, frusztráltan éreztem magam, sok olyan feladatot vállaltam be, ami nem tartozott a munkámhoz, csak nem akartam, hogy rossz legyen annak, aki kéri (magánéletben és munkában egyaránt), nem tudtam meghúzni a határaimat. Kizsigereltem magam a sporttal is, mert valamit pótolni akartam, de magam sem tudtam mit.

 

Megtanultam, hogy hol vannak a határaim és milyen eszközök állnak a rendelkezésemre, hogy ezeket a határokat meg is húzzam, hogy mások is tiszteletben tartsák. Ezzel együtt megtanultam nemet mondani másoknak, amivel közben igent mondtam magamra és az igényeimre, szükségleteimre. Ki tudom már fejezni az igényeimet és szükségleteimet a hozzám közelállók felé és ezt egyre kevesebb szorongással és félelemmel teszem.

 

Mára egészséges kapcsolatom van a testedzéssel és a testemmel is sokkal jobban bánok, nem zsigerelem ki a végletekig, ahogy azt tettem korábban. megtanultam a testem jelzéseit értelmezni és ami még fontosabb, figyelembe venni és megfelelően gondosan reagálni rá. Már nem folytatom a sportolást sérüléssel csak hogy bekerülhessen a pipa az edzéstervbe.

 

Magabiztosabb lettem sokkal, el tudom hinni, hogy ha valamire igazán szükségem van akkor azt meg is érdemlem "csak úgy" és nem kell érte külön tennem is."

- Petra

Istók Niki - Online workshop túlvállalóknak

Készen állsz rá,
hogy kilépj a túlvállalásból?

Én készen állok, hogy támogassalak!

bottom of page