top of page

Szia, Niki vagyok, örülök, hogy itt vagy!

Ismerj meg közelebbről:

Néhány évvel ezelőtt, még azzal a sorral kezdtem volna a bemutatkozásomat, hogy transzformatív coach és önismereti mentor vagyok, azonban ma már másképp gondolok magamra és a munkámra is. Az életem és a hivatásom az önismeret: én éppúgy haladok a saját utamon, kapom a leckéket, tanulok magamról, élek meg mélységeket és magasságokat, mint az ügyfeleim. Szóval ma inkább úgy fogalmazok, hogy ugyanolyan ember vagyok, mint a hozzám fordulók, és hiszem is, hogy a coachingban, a mentorálás során, a workshopokon is elsősorban emberként kapcsolódunk egymással. Így lesz a kapcsolódás valódi, a jelenlét igazi, a szakmai minőség hiteles. Bármilyen tudásnak és tapasztalatnak kizárólag ebben a kontextusban van értéke számomra.

Istók Niki - Életre szóló változás coachinggal
AEnB2Uop6TPHiP5ekBrVfQm0rTzI0rBHRkhLw4adaUOBGv-zIdZLKXpc_-FIy0sx4iVbYQ2euBlqx1m1VhcYqeBSj6
Amiben számíthatsz rám:

segítek felfedezni, hogy az életed lehet egyszerű, könnyed, boldog.
Hogy EZ az igazi élet.

Megmutatom, hogyan léphetsz ki a tanult mintáidból, a tudattalan automatizmusmaidból, a folyamatos belső feszültségből, türelmetlenségből és a „valami nem kerek” állapotából. Segítek leszámolni a túlvállalással, a folyamatos pörgéssel, a másoknak való (hiábavaló) megfeleléssel. Támogatlak, hogy meghalld a valódi iránymutatást adó belső hangodat, megismerd a valódi szükségleteidet, illetve vágyaidat és végre az légy, aki vagy, úgy élj, ahogy Neked jól esik. Társad leszek, hogy meglásd a benned rejlő kincseket, és megnyílj mindannak a jónak, amit az élet Neked szán.

De az én utam is hosszú volt idáig...

...emlékeim szerint már kisgyermekkorom óta igyekeztem a tőlem telhető maximumon teljesíteni, jól viselkedni – tanulni akkor is, ha fáradt vagy beteg vagyok, netán valami egészen máshoz lenne kedvem. Korán elkezdtem háttérbe szorítani az érzéseimet, a szükségleteimet és a vágyaimat, hittem, hogy csak akkor leszek elfogadható és szerethető, ha a környezetem iránymutatását (elvárásait) követem. Így tettem a gimnáziumban, majd az egyetem alatt is, és ezzel a tudattal léptem be a munka világába is.

Ahogy telt az idő, egyre erősebb hiányérzetem támadt, és az elégedetlenség, a belső feszültség érzései valamennyi alkalmazotti munkámban végigkísértek – ahogy a korábbról hozott teljesítménykényszer is. Továbbra is hittem, hogy a több feladat és több kihívás teljesítésétől van létjogosultságom, hogy ez maga az élet. Ez a működés vezérelt azután is, hogy vállalkozó lettem: a magam által teremtett keretek között 7/7 dolgoztam, nem ritkán napi 12 órát, az elég jó vagyok érzése azonban továbbra is elmaradt – a kör pedig ezzel be is zárult.

A fordulatot 2020 tavasza hozta el számomra: a váratlan és szokatlan helyzet olyan tükröt tartott elém, amiben már nem tudtam nem szembenézni önmagammal és meglátni a számomra fontos értékeket, mélyen gyökerező vágyakat és zsigeri szükségleteket. Ahogy azt sem hagyhattam tovább figyelmen kívül, hogy már évtizedek óta (soha!) nem ezek mentén működöm, ami a folyamatos túlvállaláshoz, és az életem területei közötti egyensúlytalansághoz, illetve a már tagadhatatlan kimerüléshez vezetett.

Istók Niki - transzformatív coachinggal a boldog életért

Kaptam egy hatalmas lehetőséget a változtatásra: nem kevesebb, mint az életem múlt rajta. Ekkor hoztam meg az első, valóban tudatos döntéseimet arról, hogy mi mentén szeretném élni a mindennapjaimat itt és most: elkezdtem odafigyelni a testem, a lelkem és az elmém üzeneteire, arra, hogy mit szeretnék igazán, és mire van szükségem ahhoz, hogy végre jól érezzem magam. Én.

Így lett a folyamatos csinálásból és kívülre helyezett fókuszból egyre több csend, és befelé figyelés. Ezáltal kezdtem el lépésről lépésre felfedezni, hogy ki vagyok én, hogy mit jelent számomra az élet, hogy hogyan szeretném élni az egyes szeleteit, és melyek azok a minták, amelyek észrevétlenül próbálnak eltéríteni a számomra megfelelő iránytól. Az újrakapcsolódás és ismerkedés önmagammal egyáltalán nem volt könnyű, azonban a legjobb dolog, ami valaha történt velem!

A világom kitágult és benne én is megnyíltam: ahogy elkezdtem összhangba kerülni a valódi énemmel, azzal, ami igazán és megkérdőjelezhetetlenül én vagyok, az élet csodás lehetőségekkel, találkozásokkal, élményekkel jelezte, hogy a jó úton járok. Az önmagam mellett való elköteleződés, döntések és tettek nyomán nap mint nap tapasztalom, hogy útmutatásban és támogatásban részesülök, hogy nekem semmit nem kell kitalálnom vagy megterveznem, egyszerűen csak azt kell követnem, amiben jól érzem magam.

 

Mindez a belső tágasság, stabilitás, béke, könnyedség és öröm érzéseivel ajándékoz meg, ami mellett a lassú reggelek, a 25 órás munkahét, a lelkemet melengető feladatok, a szabad(on felhasználható) idő, a harmonikus és értékes emberi kapcsolatok, az egyre kevesebb „kell”, és a számtalan „lehet”, illetve a megvalósuló álmok tényleg a habot jelentik a tortán. (...és persze ez közel sem az út vége!)

Akik már ismerik a transzformáció erejét

"2021-22-ben az ürességet sporttal, randikkal, és jelentéktelen/érzelemmentes szexszel töltöttem ki. Ebből sikerült Niki segítségével/segítségeddel „kijönnöm”. Talán nem is ez a jó szó, leginkább azt szeretem mondani erre, hogy helyet csináltam egy valódi kapcsolódásnak, és így jöhetett az életembe a párom. Így már volt helye időben és térben is.

Mára egészséges kapcsolatom van a testedzéssel és a testemmel is sokkal jobban bánok, nem zsigerelem ki a végletekig, ahogy azt tettem korábban. megtanultam a testem jelzéseit értelmezni és ami még fontosabb, figyelembe venni és megfelelően gondosan reagálni rá. Már nem folytatom a sportolást sérüléssel csak hogy bekerülhessen a pipa az edzéstervbe.

 

Megtanultam, hogy hol vannak a határaim és milyen eszközök állnak a rendelkezésemre, hogy ezeket a határokat meg is húzzam, hogy mások is tiszteletben tartsák. Ezzel együtt megtanultam nemet mondani másoknak, amivel közben igent mondtam magamra és az igényeimre, szükségleteimre. Ki tudom már fejezni az igényeimet és szükségleteimet a hozzám közelállók felé és ezt egyre kevesebb szorongással és félelemmel teszem."

- Petra

Így tudlak támogatni

Coaching

Teljes mértékben személyre szabott egyéni folyamat az életre szóló változás jegyében

Önazonos
ÉNmárka
kommunikáció

Találd meg az egyedi hangod és szupererőd ezen a 3,5 órás,  interaktív tréningen

Énkép 2.0

Komplex támogatás belülről kifelé a magabiztos énképért és a Rád szabott ruhatárért

Kapcsolódjunk:

Ha úgy érzed, én lennék a megfelelő kísérő önismereti utad aktuális szakaszán, írj nekem itt vagy a hello@istokniki.hu címen és egyeztessünk időpontot egy 30 perces, díjmentes perspektíva beszélgetésre.

Nyitott kíváncsisággal várom a kapcsolódást Veled!

Legyél a Belső köröm tagja!

A Belső kört egy olyan közösségnek képzelem el, ahol valóban kapcsolódunk, figyelünk, kölcsönösen inspirálunk, fejlődünk és töltődünk. Ez a kör általad telik meg élettel és tartalommal.

 

Amivel én készülök:

  • exkluzív tartalmak az egyszerű, könnyed és boldog élethez

  • tematikus kérdezz-felelek lehetőségek

  • Belső körös események online és offline

  • és természetesen a Belső körömmel osztom meg elsőként a legújabb programjaimat, valamint a szabad kapacitásomat coachingra, mentorálásra

+ egy kis személyes meglepetés fogad az első levélben

bottom of page