top of page

Üdv az egyszerű, könnyed és boldog életed kapujában!

Jó helyen jársz, ha

  • úgy érzed „valami nem kerek” az életedben

  • újra és újra ugyanazok a forgatókönyvek ismétlődnek a munkádban/magánéletedben/pénzügyeidben, stb.

  • folyton túlvállalod magad, de nem tudod visszavenni a tempód

  • nehezedre esik a pihenés, pedig gyakran vagy kimerült

  • azt érzed, hogy többre is képes lennél, de valami visszahúz

  • nem bízol önmagadban, sőt gyakran kritikus és bántó a belső monológod magaddal

  • gyomorgörcsöd van hétfő reggelente/szabadságról visszatérve/szüleidet meglátogatva/párkereséskor stb.

Istók Niki - transzformatív coachinggal a boldog életért

A vágyott jövőd most kezdődik

Ha a fentiek valamelyike, vagy tetszőleges kombinációja igaz Rád, tudd: ennek egyáltalán nem kell így maradnia, sőt! A coachingban ugyanis a jelen csupán a kiindulópontot jelenti, a fókuszunk azon a jövőn van, amit igazán élni szeretnél – a folyamatban pedig a kettő között húzódó utat járjuk be, együtt.

 

És hogy mi a coaching? A hivatalos „definíciója” talán így hangzana: egy teljes mértékben személyre szabott, támogató beszélgetéssorozat, biztonságos, ítélkezésmentes légkörben, amely során objektív nézőpontok, célzott kérdések és őszinte visszajelzések mozdítanak ki a számodra kellemetlen helyzetből, valódi változásokra ösztönözve téged.

 

Azonban a coaching ennél sokkal több: egy fantasztikus önismereti eszköz, ami segít újrakapcsolódni önmagaddal, megérteni a kiteljesedésedet gátló, újra és újra ismétlődő működésed és megnyitni azokat az ajtókat, amelyek a vágyott életedbe vezetnek – oda, ahol igazán önmagad lehetsz, és a lehető legjobban érzed magad.

Te hozd a témát és a szándékod, én pedig adom azokat a kereteket, amelyek között igazán őszinte lehetsz önmagaddal, kimondva a korábban magad előtt is elhallgatott szükségleteidet és vágyaidat. Támogató kísérőd leszek a nehézben, drukkered a vágyaid felé lépdelve, és kész vagyok tükröt is tartani, amikor az úton épp arra van szükséged.

"Az élet csak arra vár, hogy megnyíljunk csodái előtt,
hogy érdemesnek érezzük magunkat mindarra a jóra,
amelyet számunkra tartogat."
Louise L. Hay

Az életre szóló változás

A coaching – tapasztalatim szerint – messze túlmutat egy adott élethelyzet megoldásán: valódi transzformációt, életre szóló változást hoz létre.

Mutatom, hogyan:

01

Feltárjuk az aktuális kihívásod, problémád, elakadásod gyökerét. Vagyis nem pusztán egy konkrét helyzetet oldunk meg, hanem arra törekszünk, hogy a kiváltó ok feloldásával, átírásával a probléma visszatérést akadályozzuk meg.

02

Feltérképezzük azt a működési mintázatot, ami elhozott a jelenig, de tovább már nem szolgál. (Ide tartoznak azok a gondolatok, érzések, amelyeket önmagaddal kapcsolatban táplálsz, azok a hitmondatok, „alapigazságok”, amiket az életről, a munkáról, a párkapcsolatról, a pénzről, a pihenésről stb. hozol és meggátolnak abban, hogy úgy élj, ahogy az számodra a legjobb.) Amint tudatába kerülsz a működésednek, nem sodródsz vele tovább, az irányítás visszakerül a Te kezedbe.

03

Megfogalmazzuk azt a vágyott jövőképet, változást, amit szeretnél megtapasztalni, különös tekintettel arra, ahogy érezni szeretnéd magad nap mint nap a bőrödben, az életedben. Ez lesz az az iránytű, ami folyamatosan támogatni fog Téged a közös munka során és azt követően is.

04

Lépésről lépésre valósítjuk meg a változást: alkalomról alkalomra megfogalmazzuk azokat a konkrét gyakorlatokat, amelyek a jelenből elvezetnek a vágyott jövődbe, amelyek által életre hívod önmagad 2.0-ás verzióját. (Vagy másképp fogalmazva: felszabadítjuk a valódi éned, a vélt vagy valós elvárásoknak való megfelelés, a sok gátló gondolat és bénító érzés alól.)

05

A közös út során folyamatosan monitorozzuk a változást; tudatosítunk, ünneplünk, finomhangolunk, hogy aztán a folyamat végén a vágyott célod elérésén túl mindazokat az eszközöket is magabiztosan használd, amelyekkel nemcsak fenntarthatod az elért életminőséged, de további szintekre is emelheted azt. 

Akik már ismerik a transzformáció erejét

"Amikor Nikivel elkezdtünk együtt dolgozni, úgy éreztem, hogy teljes káosz van az életemben. Türelmetlen voltam, nem találtam a helyemet, tele voltam kétségekkel, bizonytalansággal, nem tudtam, mi motiválhatna, hogy egyáltalán mire vágyom és mindez kihatott az életem minden területére.

 

A folyamat során Niki rávilágított, hogy mik azok a pontok, amiken érdemes dolgoznunk és rengeteg eszközt kaptam tőle, amiket a nehéz helyzetekben elő tudok venni és alkalmazni, hogy visszataláljak a középpontomba. Ugyanis a 7 hónapos közös munka során eljutottunk oda, hogy a káoszból rendet teremtettünk, megtapasztaltam, hogy milyen érzés kiegyensúlyozottnak lenni és elsajátítottam azokat a technikákat, melyek segítségével újra és újra meg tudom teremteni magamnak ezt az állapotot.

 

Nagyon hálás vagyok Niki támogatásáért és szeretettel ajánlom őt mindenkinek, aki teljesítménykényszerrel küzd és szeretne ebből kitörni, megváltoztatni a berögzült mintáit, és valakit maga mellé, aki szeretetteljes támogatással kíséri végig ezen az úton."

- Berkes-Bognár Niki, www.socialight.hu

Technikai részletek

A coaching folyamatot egy ismerkedő, kihívás- és célfeltáró beszélgetés előzi meg, ami 30 perces, díjmentes és Google Meeten zajlik. Amennyiben mindketten úgy érezzük, megvan a közös nevezőnk, egyeztetjük a folytatás részleteit, kereteit. A perspektíva beszélgetésre itt jelentkezhetsz.

 

A coaching ülések 90 percesek, online (Google Meet platformon), személyesen (Bp. III. kerületében), vagy hibrid formában zajlanak. Az ülések 10-14 naponta követik egymást, célzott egyéni munkával a köztes időben. Az ülések számát a folyamat elején egyeztetjük, majd menet közben újra és újra monitorozzuk, hol is tartunk a közös úton.

 

Ára alkalmanként, folyamatban: 22.000 Ft (AAM)

Ha megszólított a coaching, kapcsolódjunk itt vagy jelentkezz közvetlenül a perspektíva beszélgetésre.

Amennyiben szükséged lenne egy egyszeri alkalomra, hogy új nézőpontból tekinthess életed egy konkrét elakadására, és lendületet kapj a megoldáshoz, úgy erre egy 120 perces ülés keretében van lehetőség.

 

Ebben az esetben a találkozásunk előtt egy kérdéssor segíti a kölcsönös hangolódásunkat, amit az időpont egyeztetése után küldök el Neked, e-mailben. Ezen az online alkalmon a coaching és mentoring elemeit alkalmazva, megoldásfókuszú kérdésekkel és real time gyakorlatokkal támogatlak, 100 százalékban Rád szabva a program tematikáját. Célom, hogy egy olyan kivitelezhető akciótervvel távozz, amelyet az adott helyzetben ténylegesen hasznos és hatékony a számodra.

 

Fontos azonban tudnod, hogy ez az egyszeri találkozó nem alkalmas a mélyebb, visszatérő kihívások, továbbá az önbizalommal, határhúzással, túlvállalással kapcsolatos problémák tartós megoldására, sokkal inkább egy gyakorlati gyorssegély - személyre szabott figyelemmel, megoldásfókuszú megközelítéssel, biztonságos légkörben.

 

Ára: 45.000 Ft (AAM)

Ha ez a lehetőség jönne most jól számodra, írj nekem itt vagy a hello@istokniki.hu címre.

Istók Niki - Életre szóló változás coachinggal

Készen állsz arra az életre,
amire igazán vágysz?

Én készen állok, hogy támogassalak!

bottom of page